FR | NL

citydev.brussels gunt opdracht Nautica aan S.F. & Partners

15/12/2016
S.F. & Partners bouwt binnenkort 43 appartementen en een handelsruimte in een voor de Brusselse regering prioritair gebied in Sint-Jans-Molenbeek

Het project Nautica, aangebracht door projectontwikkelaar S.F. & Partners, vaart in het kielzog van de derde reeks projectoproepen van citydev.brussels.
Het omvat de bouw van 43 geconventioneerde appartementen en een vrije handelsruimte. In totaal zal iets meer dan 5.000 m² bewoonbare oppervlakte worden ontwikkeld. Daarbij komen nog 34 geconventioneerde parkeerplaatsen en 1 parkeerplaats voor de handelsruimte. Binnenin het huizenblok komen ook 54 fietsstaanplaatsen en ondergronds nog eens 40.

De site van 1.196 m² bevindt zich in sterk gemengd gebied en in de perimeter van het wijkcontract Kleine Zenne. Andere projecten in de Kanaalzone die citydev.brussels momenteel ontwikkelt of bestudeert, zijn onder meer Tivoli GreenCity in Laken, CityGate, Passer, Nautilus en City Dox in Anderlecht en Vandermaelen in Sint-Jans-Molenbeek.

Eens te meer zijn de resultaten van de projectoproep bemoedigend. Deze reeks projectoproepen bewijst, net als de vorige, dat dit een nuttig instrument is voor een vastgoedoperator als citydev.brussels.

© citydev.brussels ® (S.D.R.B. - G.O.M.B.)
Gabrielle Petitstraat 6 · 1080 Brussel · België
+ 32 2 422 51 11 · info@citydev.brussels · Ombudsman · Gebruiksvoorwaarden · RSS
www.brucenter.brussels · www.irisphere.be