FR | NL

Publicatie van het Overzicht van het kantorenpark 2017

14/07/2017
Editie 2017 van het Overzicht van het kantorenpark, resultaat van een samenwerking tussen citydev.brussels en perspective.brussels, is zopas gepubliceerd

Nummer 37 van het Overzicht van het kantorenpark focust op de Zuidwijk en belicht de situatie op de hele Brusselse kantorenmarkt.

De dienst Inventimmo van citydev.brussels en perspective.brussels hebben zich over de situatie op de kantorenmarkt in de Zuidwijk gebogen. De Zuidwijk, die regelmatig in de actualiteit komt, is de jongste en ook kleinste kantorenwijk van het Central Business District (CBD). De gedetailleerde analyse van de Zuidwijk, waarin onder meer wordt nagegaan wie de kantoren precies gebruikt, is een onderdeel van het stelselmatig onderzoek van de Brusselse kantorenwijken.

Net als elke editie sinds 2007 schetst ook dit nummer van het Overzicht de situatie op de hele Brusselse kantorenmarkt, met de traditionele indicatoren over de leegstand in het gewest en het verloop. Een balans van de transformaties van kantoorgebouwen in de periode van 2012 tot 2015 vervolledigt de analyse.

De situatie op de Brusselse kantorenmarkt blijft uiterst stabiel. De gecommercialiseerde leegstand is al 5 jaar onveranderd.

Voor de integrale versie van deze studie in pdf-formaat: PDF-formaat
Wenst u een papieren exemplaar? Stuur dan uw gegevens naar: info@inventimmo.be

© citydev.brussels ® (S.D.R.B. - G.O.M.B.)
Gabrielle Petitstraat 6 · 1080 Brussel · België
+ 32 2 422 51 11 · info@citydev.brussels · Ombudsman · Gebruiksvoorwaarden · RSS
www.brucenter.brussels · www.irisphere.be