FR | NL

10 teams van citydev.brussels op de 10de editie van Immorun

19/09/2018
Een plezant sportevent voor alle partners uit de vastgoedsector

Immorun, de loopwedstrijd van de vastgoedsector die wordt georganiseerd door Running Nation, vindt op 20 september 2018 voor de tiende keer plaats. Het startschot van deze verjaardagseditie wordt gegeven aan de voet van het Koloniënpaleis van Tervuren. citydev.brussels steunt dit event al van bij de eerste editie en stuurt opnieuw tien teams om haar kleuren te verdedigen.

In de aanloop naar Immorun trainen de teams elke week samen zodat de teamleden hun ritme op elkaar kunnen afstemmen om tegelijk de finish te bereiken. Een uitgelezen kans voor de medewerkers van citydev.brussels om de banden aan te halen, ook met collega’s uit andere diensten met wie ze doorgaans minder contact hebben. Voor de collega's die wel regelmatig samenwerken, kan de wedstrijd de teamgeest alleen maar versterken.

De wedstrijd start om 18.00 uur. Het parcours is duidelijk aangegeven. De deelnemers lopen in teams van 3. Ieder legt 1, 2 of 3 rondes van 3 km af en het trio moet samen over de eindmeet komen.

Running Nation voert een ecologisch en sociaal verantwoord beleid. Zo heeft het bijzondere maatregelen genomen om de ecologische voetafdruk van de wedstrijd zo klein mogelijk te maken: 100 % biologische voeding, volledige recyclage van het afval, zuinige douches en organische zeep, herbruikbare panelen, carpooling ...

Die maatregelen zijn perfect in lijn met de milieuvriendelijke en duurzame acties van citydev.brussels (onder meer rationeel papier- en energieverbruik, sensibiliseringsacties voor alternatieve mobiliteit en gebruik van elektrische voertuigen).

© citydev.brussels ® (S.D.R.B. - G.O.M.B.)
Gabrielle Petitstraat 6 · 1080 Brussel · België
+ 32 2 422 51 11 · info@citydev.brussels · Ombudsman · Gebruiksvoorwaarden · RSS
www.brucenter.brussels · www.irisphere.be